ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

25/09/2011

Δημιουργία καναλιού στον ιστότοπο ...

περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία ΓΑΒΑΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2005 με στόχο την κάλυψη των υψηλών απαιτήσεων των τεχνικών γραφείων ανελκυστήρων τόσο στον τομέα της εγκατάστασης  όσο και στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα της επισκευής.

Η  20ετής και πλέον πείρα του Ελευθέριου Γαβαλά οδήγησε σε σύντομο χρονικό διάστημα την εταιρεία σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά των εξαρτημάτων ανελκυστήρων.

Το 2007 η εταιρία μεταφέρει την παραγωγική και εμπορική της δραστηριότητα  στο κτίριο των Αχαρνών, όπου πλαισιωμένη από τους βασικότερους συνεργάτες της  αποβλέπει στην  βελτίωση του χρόνου εξυπηρέτησης των πελατών τόσο εντός όσο και εκτός νομού Αττικής.  Οι μεγαλύτερες δυνατότητες αποθήκευσης επιτρέπουν πλέον να βρίσκεται ετοιμοπαράδοτη η πλειοψηφία των υλικών.

Παράλληλα μέσω της συνεχούς βελτίωσης της παραγωγικής διαδικασίας είμαστε σε θέση να παραδίδουμε  ανοξείδωτες κατασκευές όπως κομβιοδόχες απλές, θαλάμου, τύπου πάνελ, μετώπες, κουπαστές με μία μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών σε ασυναγώνιστους χρόνους.

Ειδικές Κατασκευές : ΓΑΒΑΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Παραγγελίες Κομβιοδόχων: ΠΑΣΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΡΟΥΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Παραγγελίες Υλικών: ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ